varen nakup VAREN NAKUP
brezplačna dostava BREZPLAČNA DOSTAVA nad 40 EUR
prijazna podpora PRIJAZNA PODPORA
Body Attack Dessert Sauce 5,49 
Body Attack Flav Drops 5,99 

Body Attack Low Carb Pizza ponuja slasten obrok, brez slabe vesti.

  • Testo za pico
  • Samo 5,9 g/100g ogljikovih hidratov
  • Bogato z beljakovinami 38g / 100g

4,99 

1 na zalogi

Ljudje med dieto pogosto poskušajo zaužiti čim manj ogljikovih hidratov, da učinkoviteje kurijo maščobe, zato so zanje primerna živila z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov. Body Attack Low Carb Protein Pizza tako ponuja slasten obrok, brez slabe vesti. Primerna je za vse diete, saj na 100 g izdelka vsebuje 38 g beljakovin in le 5,9 g ogljikovih hidratov. Primerna je tako za profesionalne športnike, kot za ljudi, ki so pozorni na vnašanje čim manjšega deleža sladkorja v svoje telo.

Neto količina: 157 g

Hranilna vrednost

Na 100 g Na 50 g*
Energijske vrednosti 1486 kJ/355 kcal 743 kJ/178 kcal
Beljakovine 38 g 19 g
Ogljikovi hidrati 5,9 g 3 g
Od tega sladkorji 1,5 g 1,3 g
Maščobe 19,4 g 9,7 g
Od tega nasičene maščobne kisline 2 g 2 g
Prehranske vlaknine 1,4 g
Sol 1,9 g 1 g

*1 kos

Sestavine

Mandljeva moka (37,5%), pšenične beljakovine (35%), mlečne beljakovine (11,5%), beljakovinski prah iz jajčnega beljaka (8%), posušeni kvas, jodirana namizna sol (Namizna sol, kalijev jodid), Ločevalno sredstvo (Silicijev dioksid).

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Body Attack Low Carb Protein Pizza”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Content missing

Po receptu potrebujete naslednje sestavine, ki niso vključene: 2 jedilni žlici oljčnega olja, 150 ml tople vode. Vse sestavine zmešajte ročno ali z mešalnikom v gladko testo. Segrejte pečico. Testo prekrijemo s kuhinjsko brisačo in pustimo, da vzhaja na toplem približno 25 min. Nato enakomerno razporedite na pekač obložen s papirjem za peko. Premažemo z želenimi prelivi in pečemo na srednja višini v predhodno segreti pečici pri 200 ° C ali 180 ° C (kroženje zraka) približno 25-30 minut.
Back to Top