varen nakup VAREN NAKUP
brezplačna dostava BREZPLAČNA DOSTAVA nad 40 EUR
prijazna podpora PRIJAZNA PODPORA
Body Attack Multi Vitamin 9,99 
Body Attack Low Carb Protein Pasta 4,99 

Body Attack Low Carb Protein Bread vsebuje malo ogljikovih hidratov, hkrati pa je poln beljakovin in vlaknin.

  • 11 g beljakovin na rezino
  • Nizka vsebnost ogljikovih hidratov
  • Bogat z vlakninami

4,99 

5 na zalogi

Body Attack Low Carb Protein Bread je mešanica za izdelavo kruha z nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov in visoko vsebnostjo beljakovin. Na 100 g vsebuje 259 kalorij,  1,9 g ogljikovih hidratov in 33 g beljakovin. Primeren je za vse, ki sledijo “low carb” načinu prehranjevanja.  Low carb je način prehranjevanja, pri katerem v telo vnesemo malo ogljikovih hidratov. Na 100 gramov vsebuje le 13,3 g maščob, od tega jih je 12,3 g nenasičenih, kar pomaga vzdrževati normalno raven holesterola.

Zaradi svoje sestave je primeren za športnike, saj lahko z njim nadomestijo sicer premalo količino zaužitih beljakovin.

Nasvet za pripravo mešanice za izdelavo kruha Body Attack Low Carb Protein Bread: v mešanico dodaj oreščke, bučna ali sončnična semena. Tako kruh še dodatno obogatiš z esencialnimi vitamini in nenasičenimi maščobnimi kislinami.

Neto količina: 250 g

Hranilna vrednost

Na 100 g Na 1 kos
Energijske vrednosti 1100 kJ/259 kcal 550 kJ/91 kcal
Beljakovine 33 g 12 g
Ogljikovi hidrati 1,9 g 0,7 g
Od tega sladkorji 0,9 g 0,5 g
Maščobe 13,3 g  5, 1g
Od tega nasičene maščobne kisline 1 g 0,3 g
Prehranske vlaknine 3,7 g 1,3 g
Sol 1,6 g 0,6 g

 

Sestavine

Voda, beljakovinska mešanica (12%) (pšenične beljakovine, grahove beljakovine), ržena polnozrnata moka, laneno seme (11%), sojina moka (6%), soja (3%), pšenični otrobi, zlati sezam, sončnična semena, sezam, ovsene vlaknine, sol, kvas, sirotkine beljakovine v prahu, ržena moka, regulator kislosti (natrijev diacetat).

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Body Attack Low Carb Protein Bread”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Content missing

Mešanico za izdelavo kruha ročno zmešaj s kvasom in 330 ml tople vode. Mešaj dve minuti. Zmes oblikuj v štruco, položi v namaščen pekač ali pekač obložen s peki papirjem in pokrij s kuhinjsko krpo. Zmes naj vzhaja 45 minut. Peči 45-50 minut na 220 stopinj. Daš v ogreto pečico. Kruh lahko naredimo tudi brez kvas - v tem primeru namesto vode uporabi gazirano vodo.
Back to Top